Jump to content
Oficijalni partneri

Marinho

Members
  • Posts

    583
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral

About Marinho

  • Birthday 01/25/1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Marinho

    Dresovi by Cuky

    Cuky je postao doktor za dresove!
  2. :D E saću malo da se*em jbg :D moram ...ova "kućica" na zapadu nije ovo bijelo..nego je to kontejner preuređen u WC..pravi se i problem na južnoj tribiini...nema one trave onde :) pogledajte slike na netu pa ćete vidjet ostatak super odrađeno :) ajde samo usavršavajte svaka čast!
  3. Zamisli ovaj sastav BH Lige: -----------------Gušo----------------- ---------Kerla-----------Torlak--------- Muharemović---------------------Kvesić -----------------Sesar---------------- Selimović------------------------_____ -----------------Bekrić---------------- ------Husejinović------Brković---------
  4. :D ovaj ja bi samo da se javim :D eto ko ne zna :D završio sam školu sa 5,0 :D svaka mi čast xD počeo sam radit' u jednom tk operateru i sad mi je sve super :D i da pitam kako ste vi? vidim PES 13 demo se već dorađuje ovdje svaka čast! :)
  5. balkanpesbox26 :S kod tebe je mejl :S
  6. daj mi bola' one steam podatke, ja zaboravio :S
  7. Želim da podijelim jedan mali dodatak koji će umnogome popraviti iskustva igrača kako onih sa LOW-END PC tako i onima sa HIGH-END PC Sa ovim dodatkom/ fix-om će te: -Popraviti stvar poznatu kao efekat Crnog ekrana, što znači da ćete vidjeti meni iako vam je PC loš -Dobiti super HQ/HD efekat, bolji od ENB i FXAA dodataka, vjerujte mi, probao sam U packu se nalazi uputstvo također! Izvolite download linkove: Uživajte u PES-u!
  8. :D :D :D :D :D :D :D :D otkrio sam da mi niste skinuli moderatora na pes6 :D
  9. ogladnio čovjek hahahah ko ne bi vidi mesa, pite itd
  10. vidim ja da vi pojma nemate :D prvo Supica od paradajza
  11. FK OLIMPIC SARAJEVO GK1 GK2 Away Alternate Sad sam shvatio da nisam Home napravio,jer sam pretražio neke slike, al saće to biti brzo gotovo za satak ili 2
×
×
  • Create New...