Jump to content
Oficijalni partneri

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/06/2021 in all areas

  1. Inače da ne bude zabune da je neko bez razloga dobio hlađenje, ovakav riječnik nećemo trpiti prema nečemu za šta su većina od nas krv propišala i svaki minut svog slobodnog vremena utrošila. Svaku grešku, primjedbu i sugestiju prihvatamo koja je u skladu sa propisima foruma postavljena i objašnjena. Svi koji se budu lijepo ponašali će dobiti svaku vrstu pomoći. Problem koji je dotični gospodin postavio je totalna nebuloza, potpuno normalno je u reprezentaciju Srbije ubačen i Grujić i davno navedeni Pavlović. Ko god ne zna da koristi osnovni Edit Menu i da promijeni dva igrača bi trebalo da se zapita prvo. Vama koji nas poštujete i cijenite i svojim sugestijama i kritikama pomažete da ovaj patch bude još bolji, jedno veliko hvala!
    3 points
  2. Da, za English samo, njega možemo koristiti kao domaći, English US kao Engelski pa da se bira između ta dva. Ne možemo ništa garantovati, ali ako se plasiraju biće sigurno, kao i apdejt stadiona Radničkog.
    2 points
  3. Samo reklame, nadamo se da će brzo doći taj stadion na red, u najlošijem je stanju. Nismo htjeli da ubacimo jer onda pokazuje njega i ako se uzmu dvije latino ekipe. Možeš ga izvući odavde: https://www.mediafire.com/file/vhrn7m3x8nbt5ck/UEFA_Champions_League.7z/file Mislim da ima exhibition ili tako nešto, njegov common folder ubaci u livecpk/BPB Patch/Others
    1 point
  4. Ma i ja sam. Više tražim i igram samo zato što su odavde, lokalni klub, pa ih kao ima u igrici itd... Sramota me šta se dešava. Ali s obzirom da sam i sam u sportu (konkretno košarka), znam kako sve ovde funkcioniše i ništa nije drugačije ni kod mene u istoimenom košarkaškom klubu, tako da se ne čudim, a ni niko drugi u gradu... Svi znaju sve, al se ćuti... Javna tajna.
    1 point
  5. U redu je to, samo pazi da prvo idu base folderi, pa update 1, pa update 2. Ako sam dobro zapamtio, DP 2 je 35 gb na disku, ali mijenja ti neke stare fajlove tako da ne računaj to kao punu brojku
    1 point
  6. Zabilježeno, moguće i da Olympiacos ima preko 40 igrača u rooster+pozajmljeni pa neke izostavi, najveći problem sa tim smo imali u Dinamu iz Zagreba gdje smo uklonili dosta mladih igrača da bi mogli sa pozajmice da se vrate tipa Nevistić i Štefulj. U svakom slučaju hvala na sugestiji! Inače lovite što više grešaka, izgleda da je 13. maj definitivno dan kad izlazi DLC za koji je vrlo moguće da će poremetiti sada započete Master Lige. Oni i njihov DLC, dodaju tri lopte i četiri face..
    1 point
  7. Svetozar Markovic nije stavljen na pozajmicu kad igram master ligu, samo Fica i Holender.
    1 point
  8. Skinuo sve, ubacio sve redno, radi sve. I dalje stojim pri svom mišljenju da je ovo najpotpuniji peč za PES ikada. Jedina greška koju sam primetio je Tottenhamov stadion. Loše je upisan u map teamsu. Naziv foldera treba da bude England\Tottenham Hotspur Stadium, a napisano je England\Tottenham Stadium... Jako mala greška i znam da vam nije fokus na stranim ligama, ali i sami vidite koliko ima "neznalica" na forumu, koji bi za ovako neku grešku spamali po forumu kako im ne radi ništa, kako je sranje peč itd. Svaka čast po 100. put ove godine. Hvala što ste nam ulepšali ovo teško vreme.
    1 point
  9. Momci kroz 15-ak minuta ide brzi fix, kao Konami smo, nakon DLC 2.0 ide 2.1, sredili smo neke stvari, ubačene face koje fale, sređen Ivan Obradović, malo smo posvijetlili Filipa Stevanovića, sređena Piksijeva slika, uklonjen prevod na našem jeziku dok ne bude završen, ubačen .exe koji mijenja nekoliko boja i ujedno apdejtuje na 1.05 ljudima koji su skidali opet sve juče/danas. Ubačena je nova baza gdje su sređene neke ocjene i nacionalnosti, novi OF, sklonjen je dupli D. Kolinger, dodato nekoliko minifaca koje su izostavljene. Mislim da možete nesmetano nastaviti ML izuzev onih koji su doveli ovog dupliranog D. Kolingera, umjesto njega ćete imati DUMMY igrača te je bolje početi novu. EDIT: Okačeno. Skidate fajl [UPDATE]Data_Pack_2.1_BPB, raspakujete, edit na svoju lokaciju, folder livecpk i PES2021.exe u folder gdje je instalirana igra, replace all.
    1 point
  10. Sad ćeš ti malo na hlađenje, kad smiriš glavu ćeš lijepo da komentarišeš i pokažeš mrvicu zahvalnosti.
    1 point
  11. Pa eto uradit cu ja prevod pesa, samo nek mi neko objasni na PM kako se to radi da za 20 maj imamo i to završeno. Bit će mi zadovoljstvo.
    1 point
  12. Izgleda da neki nisu zadovoljni ni sa besplatnim pečom, OVO JE NEVEROVATNO.. Budite srećni što ne plaćate 10-15 evra za ovakav peč..
    1 point
×
×
  • Create New...