Jump to content
Oficijalni partneri

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/02/2021 in all areas

  1. 3 points
  2. Ibrahim Mustapha - FK Radnicki SM by @slaninarsrem
    2 points
  3. Pozdrav momci, hvala @milos987 što mi je ustupio mjesto gdje ću kačiti svoje radove koji su u okvirima grafičkog izgleda i dizajna unutar igre. Za početak urađen je početni meni, loading screen kako ga ko stručnije naziva. Napravljeno je tako što se dominantne boje pozadine mogu prilagođavati igraču odnosno timu koji predstavlja što je prikazano na primjeru Dinama i Oršića U planu je još da odradim 3 pozadine (Hajduk, Crvena Zvezda i Partizan) te da zaokružimo po 2 najveća kluba iz ove tri zemlje. Svi komentari, pohvale, kritike, prijedlozi su dobrodošli :)
    1 point
  4. Igor Spajic - FK Radnicki SM by @slaninarsrem
    1 point
  5. Jovica Vasilić - Borac Čačak
    1 point
  6. pa zaboravili ti reć za peč :( hoćeš li nam ikad oprostit
    1 point
  7. Hehe a šta ćeš, trudimo se svi zajedno kao što vidiš :D
    1 point
  8. Momci da vam preporučim da uradite clean instalaciju, sačekate patch i sutra sve fino ubacite, pa ako bude problema ponovo postavite na forum sva pitanja u vezi tog.
    1 point
  9. bili bi u rangu sa Nizozemskom ili Portugalskom ligom, a momci iz PesBoxa bi to odveli na viši nivo u samom Pesu ja mislim da prije nego što je izbačen patch da su uzeti sastavi od zadnje utakmice odigrane, pošto je u Sarajevu bazno bio Fanimo na centarforu a tu je igrao par utakmica prije patch-a jer nije Sarajevo imalo klasičnu devetku. @Kurban
    1 point
  10. još kad bi ex-Yu klubovi i savezi dogovorili jednu našu superligu hmmhmm
    1 point
×
×
  • Create New...