Jump to content
Oficijalni partneri

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/20/2021 in all areas

  1. Kristijan Jakić i Bartol Franjić
    5 points
  2. Marko Milenkovic - FK Radnik Bijeljina by @slaninarsrem
    3 points
  3. Drugar, Ubuduce kad pravis neku facu, ukoliko ti neko iz edit tima pomogne u tome, bilo bi lepo da navedes tu osobu prilikom objave, jer na taj nacin pokazujes zahvalnost. Ovo sto si ti uradio je cist bezobrazluk, jer si preuzeo sve zasluge, a neko drugi je uradio vise od 50 posto posla. Toliko.
    2 points
  4. Postujem svacije misljenje, ali ne razumijem koja su to obilježja sajta? Ono što trenutni logo ima (naziv i godina) sam prenio i na ovaj, oblik isto tako, pa čak i jednu boju (zlatnu) koja se nalazi na sajtu neki meniji su obojani tako ili u patchu samom, a zelena sa logotipa zamjenjena plavom. Ruku na srce i ova zelena se samo na logu nalazi. Ako je u pitanju ovaj čikica sa loptom, onda se to vrlo lako integriše u novi, a ja sam na novom iznio neku drugu simboliku. Ovaj logo sto sam napravio ne bih nikada stavio ni da je moj sajt što se toga tiče, nego je trebao biti "osvjezena" verzija ovoga trenutnog. Za promjenu loga mislim da se trebaju svi okupiti, iznijeti svoje ideje, misli, stavove, pa da se onda nešto pravi, jer je to najveća promjena koja se moze uraditi.
    2 points
  5. Znaju za to vec, pricalo se o tome. Isto kao sto je Kelme sponzor sudijske opreme, al mislim da momci sve prate :D
    2 points
  6. Adam Gnezda Čerin - HNK Rijeka
    2 points
  7. Što se mene tiče ako ta Superliga zaživi na Pesu, ja Pes neću više igrati, jer je to uništavanje svega što znam o fudbalu. Ako znate i upoznati ste kako bi Superliga trebala da izgleda, za to vam je najbolji primjer regionalna Aba liga. Početkom Aba lige su potpuno devstirana domaća takmičenja i nemaju nikakvu težinu osim pukog prestiža, to će isto uraditi Superliga sa ligama, ako ta ideja zaživi a nadam se da neće. Ono što je važno je to da mi navijači budemo jedinstveni svuda u svijetu i protiv ovoga jer ćemo u suprotnom prisustvovati direktnom uništenju fudbala. Ovo se može zaustaviti, dajmo svi sve od sebe da tako i bude.
    2 points
  8. Samo fudbaler mora biti isti. A ta zelena o kojoj pricas je u stvari fubdalski teren.
    1 point
  9. 1 point
  10. Uz duzno postovanje, ovaj logo nema veze s mozgom. Nikakvo obelezje sajta nema. Menjanje logoa je ok ali menjanje simbola sajta nije.
    1 point
  11. Nisam dio edit tima, ako bude trebalo i ako me budu kontaktirali tu sam da pokušamo naći rješenje za sve što im bude trebalo. Za to je glavni i odgovorni @milos987
    1 point
  12. 1 point
  13. Mislim da tema nije otvorena vezano za Superligu u fudbalu vec za BPB Patch, pa vas molim da se vratimo stvarima vezanim za PES i Adria Patch.
    1 point
  14. Izvolite gospon Milos svih 12 klubova bh lige https://ibb.co/TMLww5Q https://ibb.co/d7rW5jD https://ibb.co/9V25pj5 https://ibb.co/XbPdyrv https://ibb.co/cCyV4fZ https://ibb.co/g6pDJb0 https://ibb.co/0JTKybr https://ibb.co/bHNPJWC https://ibb.co/wch66wN https://ibb.co/Gdfd0gz https://ibb.co/1zVXLT6 https://ibb.co/tpMqVbZ
    1 point
  15. Šteta što ćemo te prekinuti apdejtom, ako igraš naš peč naravno, dolaze 3 originalna SB-a za Rusku Ligu, Kup i Superkup u narednom apdejtu. Inače, samo naprijed, ove Master Liga reportaže su najbolje nešto!
    1 point
  16. U SPOILER SAM STAVIO VIDEO, Highlights ;) Ako neko moze samo da mi kaze koji je kod za "Youtube" da moze video direktno da se gleda? Ako ima naravno
    1 point
  17. Samo napred, puno sreće i trofeja.
    1 point
  18. aiii to bi bilo extra.. ili neki format lige sampiona ali kao svi naši klubovi baš kao na patchu BalkanPesBox 2017ke, svi timovi u jedno prvenstvo za naše područje.. Ali što kaže @Djune ideja nije loša ali mislim da se ipak neće realizovati tako nešto..
    1 point
  19. još kad bi ex-Yu klubovi i savezi dogovorili jednu našu superligu hmmhmm
    1 point
×
×
  • Create New...