Jump to content
Oficijalni partneri

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/18/2021 in all areas

  1. Igor Vujačić: by milos987
    3 points
  2. jesam brate fala na pitanju a stacu vas stalno smarati kad ste mi sve zelje ispunili ...poljud izgleda vrhunski, skoro svi igraci ce face dobiti i to ne bilo kakve nego jako kvalitetne rastete s kvalitetom iz dana u dan ...tako da kad neman sta pametno za reć ja mučim Još samo da mi Hajduk proigra al to cu morat kontaktirat jednog drugog Administratora onoga sa nebesa
    2 points
  3. Gde si @eciv jesi ziv nema te ko gaca u pornicima
    2 points
  4. Nikola Vasiljevic - Kolubara by @slaninarsrem
    2 points
  5. Pozdrav ljudi, već neko vrijeme radim lica za PES, a zadovoljstvo mi je reći da sam od nedavno postao član BPB Edit tima pa ćete tako moći uživati u mojim kreacijama u idućem updateu patcha! Napravio sam već preko 50 lica pa ću staviti sad neka istaknutija, a ubuduće ću stavljati svako koje napravim tako da znate što vas čeka u patchu. Kao što možete vidjeti, fokusiram se na lica iz Prve HNL. Uživajte i svaka povratna informacija je dobrodošla!
    1 point
  6. Pozdrav momci, hvala @milos987 što mi je ustupio mjesto gdje ću kačiti svoje radove koji su u okvirima grafičkog izgleda i dizajna unutar igre. Za početak urađen je početni meni, loading screen kako ga ko stručnije naziva. Napravljeno je tako što se dominantne boje pozadine mogu prilagođavati igraču odnosno timu koji predstavlja što je prikazano na primjeru Dinama i Oršića U planu je još da odradim 3 pozadine (Hajduk, Crvena Zvezda i Partizan) te da zaokružimo po 2 najveća kluba iz ove tri zemlje. Svi komentari, pohvale, kritike, prijedlozi su dobrodošli :)
    1 point
  7. Nista posebno, nastavak na onu pozadinu sada samo slika sa partnerima sa početka učitavanja igre
    1 point
  8. Doce i Hajduk do igre, tek se stvara ekipa
    1 point
  9. Niko Galešić - HNK RIJEKA
    1 point
  10. Ivan Delić - NK SLAVEN BELUPO (slucajno ga nisam prebacio u slaven)
    1 point
  11. 1 point
  12. Petar Bosančić - NK ISTRA
    1 point
  13. Da krenemo redom @nikolicmiroslav93@hotmail. Nemas ti sta meni da govoris sta je trebalo ili ne da se istom kaze, odgovori mu na koji god hoces nacin dok to ne ukljucuje psovke, sledeci put ces dobiti malo duzu zabranu za takav recnik. Tvoje obracanje na taj nacin i izgovaranje takvih reci ovde nije dozvoljeno a to sto ti mislis da je trebalo, mozes kod svoje kuce, ovde mozes ili da postujes ono sto mi trazimo ili da ne budes ovde, vrlo jednostavno i bez ikakve ljutnje. Nadam se da je ovaj dio sad jasniji i tebi a i ostalima! Psovke bilo koje vrste se nece tolerisati i tacka. Druga stvar, postavio si pitanje i niko ti nije odgovorio. Sta je problem u tome? Da li mislis da ti je neko nesto duzan pa da mora da ti odgovara? Mozda niko nije imao odgovor na tvoje pitanje?! Ne ulazim uopste sta je bilo pitanje ali shvati da ti niko nista duzan nije i sve je dobra volja ljudi. Treca stvar, zato sto si hvalio grupu treba da imas nekakav poseban status? Ovde se samo trazi normalan razgovor koji ne sadrzi u sebi psovke, vredjanje i ostale gluposti, da li je to toliko tesko? Kazes "bio sam kulturan"!? Ovde nema "bio", ako si "bio" kulturan a sad nisi onda ces i "bio" na forumu i to je to (ovo se odnosi na sve, ne samo na tebe, ali posto si potegao to, eto da tebi odgovorim). I zadnja stvar, ne uzimaj Davida u usta kao boga te molim.
    1 point
  14. Pozdrav, hvala ti na pohvalama! Mislim da ćeš biti zadovoljan idućim updateom za patch jer čak 25 od 30 igrača Hajduka trenutno ima lice. Radim za sve klubove, tako da će biti još puno lica ne brini. Inače pogledaj malo sliku u prvom postu, na njoj se skrivaju i Biuk i Bulat
    1 point
×
×
  • Create New...