Jump to content
Oficijalni partneri

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/16/2021 in all areas

  1. 7 points
  2. Pozdrav, posto su ostale teme zakljucane onda cu u ovoj da pohvalim patch i da kazem da je ovo jedan od najkompletnijih domacih/balkanskih dodataka za PES serijal ikada. Davno sam bio aktivan i ovde i na PES-Serbia forumu, mozda ce se neko sjetiti mozda ne, nije ni vazno, i sam sam se bavio editovanjem i znam koliko je kompleksan posao, a posebno za nove serijale. Od PES-a sam odustao sa izlaskom 14-ke, jer se nas dosta razocaralo u igru, ali prije nekoliko dana uhvatim vremena da prelistam malo YouTube, naletim na neki snimak ovog patcha i odlucim da instaliram igru samo zbog Adria Patcha i malo je reci da sam odusevljen, ocjena 10/10. Svaka cast momci i nastavite ovako. Sto se tice novog updatea ja bih ipak da bude kao dodatak na ovo, nikako AIO, jer nema svako perfektan net, dva tri dana sam skidao 1.1 jer mi je stalno download pucao, izgubio bih volju da opet moram jos vise od toga. Ali naravno ako bude mogucnosti najbolje bi bilo i update za nas koji vec imamo prvi dio, a i AIO za one koji prvi put skidaju.
    5 points
  3. Pozdrav momci, hvala @milos987 što mi je ustupio mjesto gdje ću kačiti svoje radove koji su u okvirima grafičkog izgleda i dizajna unutar igre. Za početak urađen je početni meni, loading screen kako ga ko stručnije naziva. Napravljeno je tako što se dominantne boje pozadine mogu prilagođavati igraču odnosno timu koji predstavlja što je prikazano na primjeru Dinama i Oršića U planu je još da odradim 3 pozadine (Hajduk, Crvena Zvezda i Partizan) te da zaokružimo po 2 najveća kluba iz ove tri zemlje. Svi komentari, pohvale, kritike, prijedlozi su dobrodošli :)
    3 points
  4. Filip Holender: by milos987
    3 points
  5. Nikola Lekovic - Mladost Lucani by @slaninarsrem
    3 points
  6. Joao Escoval - HNK RIJEKA
    3 points
  7. Biće i jedna i druga verzija, tako je najbolje. Hvala za lijepe riječi! Uživaj!
    2 points
  8. Pozdrav ljudi, već neko vrijeme radim lica za PES, a zadovoljstvo mi je reći da sam od nedavno postao član BPB Edit tima pa ćete tako moći uživati u mojim kreacijama u idućem updateu patcha! Napravio sam već preko 50 lica pa ću staviti sad neka istaknutija, a ubuduće ću stavljati svako koje napravim tako da znate što vas čeka u patchu. Kao što možete vidjeti, fokusiram se na lica iz Prve HNL. Uživajte i svaka povratna informacija je dobrodošla!
    1 point
  9. Kakav je to recnik? Pa nije valjda toliko teško biti kulturan
    1 point
  10. Very nice progress on BiH stadiums guys but please ,please do not do 3d rails/fences. Thats a stupidity. ANY game engine at all does not do this. Its simply a fence texture, not actual 3d object. Luckily pes2021 can handle this but its more like a performance testing than 3d modeling !
    1 point
×
×
  • Create New...