Jump to content
Oficijalni partneri

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/21/2020 in all areas

  1. BPB na krovu! Novi član BPB porodice je FK Voždovac! BPB team sa ponosom najavljuje potpisivanje ekskluzivnog partnerstva sa FK Voždovac klubom koji igra SL Srbije. Ime, grb, stadion i službeni kompleti FK Voždovac biće u potpunosti ekskluzivni za BPB Patch, čineći e[ovo je]Football BPB jedinim patch-om u fudbalskoj simulaciji koji ima pravo na izradu istih. Stadion FK Voždovac, takođe će biti uključen u e[ovo je]Football BPB patch, pošto su ga talentovani umetnici i dizajneri BPB Edit Team-a strastveno rekreirali u igri. Ovim ugovorom BPB će imati pristup vodećim igračima FK Voždovac koji će nam pomoći da naš i vaš patch budu još bolji i još realniji izradom faca zasnovanih na najsitnijim detaljima iz “prve ruke”. Autentičnost je najvažnija, tako da BPB nastoji da pruži iskustvo koje će navijaci znati da cene a i ljubitelji PES-a iznad svega.
    4 points
  2. Prvo, moje pitanje je bilo sastavljeno tako da nisam hteo nikog da iznerviram, uvredim ili bilo šta, niti sam vam nešto predlagao kako mnogi rade (traze šta oni hoće i kako misle da treba), niti sam pljuvao po peču, šta više svaki moj post je jedno veliko hvala vama i uvek vas pohvalim i uvek sam zahvalan. Druga stvar, upravo sam pročitao pravila foruma i ne vidim kako žurim da dobijem ban, koje sam to pravilo prekršio? Ne želim ni sad da ispadne neki problem ili neš, ali mislim da si stvarno bez potrebe tako regaovao...
    1 point
  3. Cisto informativno me zanima zasto nisi procitao pravila foruma i zuris da dobijes ban. Milion puta je receno da patch nece biti sigurno pre novembra. Savetujem ti da batalis informativna pitanja ovog tipa jer mozes da naljutis glavesine.
    0 points
×
×
  • Create New...