Jump to content

Welcome to Balkan PES BOX
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

Malaga CF

- - - - -

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
Cron1ck

Cron1ck

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
Dobio sam diplomu za menađera, napokon nakon godina usavršavanja diploma je u mojim rukama.Nadam se da će brzo doći do neke dobre ponude jer želim napokon voditi neku dobru ekipu.Ponuda je brzo stigla postao sam pomoćni trener Josepa Guardiole ostvarenje svih mojih snova ´´JA˝ u Barceloni.Guardiola i ja smo bili jako dobri prijatelji iako sam ja puno mlađi,ali je on u meni vidio veliki talent,jednom mi je rekao da kad on završi sa Barcelonom da će meni prepustit vlast nad ekipom,no onako gledajući sva ta veselja nad pobjedom i ja sam želio taj osjećaj,ali ne tako što sam trener Barcelone zato što je Guardiola napravio sve i ja bi samo uživao nad njegovim radom.Morao sam naći svoj klub.Dao sam otkaz i jednosatavno otišao.
Attached File  clip_image002.jpg   10.24KB   2 downloads
Prošle su tri godine od kako sam bez posla.Osvanulo je još jedno jutro
u mom prazno stanu u mom rodnom gradu Požegi(HR).
Život mi se promjenio nikakve ponude ne dobivam.Kad odjednom mi zazvoni telefon,nekakav tmuran glas mi je rekao da dođem u Analuziju u Španjolsku točnije u Malagu na razgovor.Nije mi ništa drugo preostajalo nego da odem.
Sljedeće jutro poštom sam dobio avionsku kartu.Rekao sam, sam sebi ˝Malaga dolazim˝.
Attached File  clip_image002.jpg   12.46KB   1 downloads
Nakon vožnje avinom došao sam u Malagu na aerodromu me dočekao Abdullah Al Thani presjednik Malage.Odveo me na ručak i rekao mi kako je on jako bogat čovjek i da želi od Malage napraviti jednu od najboljih ekipa.Još me je pitao dali prihvaćam posao ja sam bez i koje stake rekao da prihvaćam.Odveo me je na stadion La Rosaleda i upoznao me sa igračima,očekavio je od mene neku riječ.Rekao sam ima da želim vidjeti najbolje izdanje od njih,a uspjesi i rezultati će doći sa vremenom.
Attached File  clip_image002.jpg   20.06KB   3 downloads
Mogao sam uvidjeti da je Malaga dosta bogata ekipa i da treba mlade igrače.Prodao sam dosta starijih igrača,ovim prodajam si mogu priuštiti nove igrače.
Prvi igrač koga sam doveo je malda nada iz Santosa Neymar za deventnaest i pol milijuna eura.
Attached File  clip_image002.jpg   16.6KB   10 downloads
Toliko za početak

Edited by Cron1ck, 12 February 2012 - 10:20 PM.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users