Jump to content
Oficijalni partneri

League of Legends


InoMessi
 Share

Recommended Posts


  • Group:  Super Moderators
  • Content Count:  3,257
  • Reputation:   269
  • Achievement Points:  5,200
  • Solved Content:  0
  • Joined:  03/17/2011
  • Status:  Offline
  • Birthday:  07/13/1992
  • Device:  Windows

Uvod: League of Legends je prije bila znana kao League of Legends : Clash of Fates je igra koja je napravljena prema Doti,izdata i napravljena je od Riot Games za Windows XP. Najavljena je u oktobru 2008. godine a u 2009. godine u Aprilu je izašla beta, dok je izašla iz bete u oktobru 2009. godine.

 

Vi igrate ulogu summonera koji upravlja jednim champion-om. Kako i gdje download igru?:Igru skidate s oficijalne stranice,gdje se i registrujete: http://euw.leagueoflegends.com/ Champions: Igra broji preko 70 različitih champion-a. Svrstavaju se u nekoliko skupina:

- Tank

- Mage

- Support

- Jungler

- DPS

Za razliku od ostalih igara ove vrste neki championi mogu \"mješati nekoliko klasa\" tako je recimo \"Jax\" Assassin/Fighter a Sion Tank/Mage. Gameplay: Igra se u 2 tima koja mogu imati od 1-5 igrača. Prvi team je stavljen na jednu stranu mape a drugi na suprotnu stranu u blizini "Nexusa". Match je gotov kad jedan tim uništi protivniči Nexus ili ako se drugi tim preda. Da bi se došlo do Nexusa treba se uništiti više Turreta. Turrets su stavljeni u Lane,put od jedne baze do druge baze. Leveluje se ubijanjem Championa i Miniona. Minioni ili creepovi su stvorenja kojima upravlja NPC.Minioni se stalno spawnaju i nisu teški, za ubiti.Ako jedan tim uništi protivnički "Inhibitor" tim koji ga je uništio će spawnati nekoliko Super Miniona. Goldom se kupuju itemi koji ojačavaju vašeg championa, a mogu pomoći i timskim kolegama.

 

Championi kreću s prvog levela a maximalni je 18. Summoner(vi,vaš profil) može dostići maximalno level 30. Na kraju svakog meča dobivate XP i IP.Store: Pomoću IP-a kupujete nove Champione i Rune.Rune stavljate u "Rune Book". One mogu pojačavati neke atribute kao Ability Power,Mana,Health itd. IP=Influence Points. Također u igri postoji RP=Riot Points,koji se za razliku od IP kupuju pravim novcem.Pomoću RP-a možete kupovati skinove. Za kupnju skinova morate posjedovati odgovarajućeg championa, Skinovi mjenjaju izgled championa. Također tu su Boostovi koji povećavaju dobit IP-a i/ili XP-a. Kao i Skinovi, Boostovi se mogu kupovati samo pomoću RP-a.

 

Kako naći guide?

 

fabf8d41fc36549abe1b754d45afc9b2.jpg

 

 

 

 

 

http://http://pastebin.com/raw.php?i=UBMX7brr

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...